Het KenniZ platform is voortdurend in beweging en stelt constant de vraag hoe we jou, als zorgpartner, het beste kunnen helpen, inspireren en verbinden. Het antwoord daarop is dé KenniZ community!

KenniZ Community 3

Wat is de KenniZ Community? 

Een virtuele gemeenschap exclusief en op maat gemaakt voor de zorgpartners van KenniZ. 

Wat kan je er mee doen? 

Veel! Dit is the place to be, je vindt waardevolle informatie, zoals de presentaties van KenniZ events, stroomschema's, white papers, handreikingen, richtlijnen en meer.

Kom in contact met elkaar

Op de Community kom je met Yammer makkelijk in contact met andere zorgcollega's, KenniZ experts en het KenniZ team. Heb je een vraagstuk, wil je sparren of iets delen, dit is de plek om dat te doen. Vergroot op deze manier elkaars kennis!

De Subsidie- en fondsenkalender

In samenwerking met de ZorgSubsidieKalender kan KenniZ jou altijd de nieuwste ontwikkelingen rondom de subsidieregelingen en fondsen met bijhorende deadlines aanbieden. Zo kan je voortaan de project- en subsidieaanvragen intern makkelijker coördineren en het overzicht houden. 

Aan de slag!

Zoek je belangrijke informatie? Ga naar de KenniZ Community
Heb je deze niet gevonden? Vraag dit op de KenniZ Community
In contact komen met een andere zorgpartner? Dat kan op de KenniZ Community
Heb je een vraag voor een KenniZ expert? Stel deze op de KenniZ Community
Benieuwd of er subsidies of fondsen zijn waar jij gebruik van mag maken? Ontdek die op de KenniZ Community

Laat al je collega’s aansluiten, zodat alle kennis optimaal wordt verspreid binnen de zorglocaties. Verbinden en kennis delen, dat is de kracht van Kenniz!

De KenniZ Community activeren 

Ben je zorgpartner, maar hebben jij en je collega's nog geen toegang? Stuur dan een email naar het secretariaat en vermeld of je werkt met * Microsoft Office 365 (met dit pakket kan je optimaal gebruik maken van de community) en geef door wie toegang wilt (emailadres). De volgende stap is dat je een uitnodiging per email ontvangt en de uitleg hoe je toegang krijgt. Een account voor de KenniZ Community is kosteloos en valt onder het basis abonnement.

Ben je (nog) geen zorgpartner? Sluit dan aan bij het platform voor de kleinschalige zorg en krijg zo ook toegang.

**Heb je geen Microsoft Office 365 en wil je deze aanschaffen?  Dan helpt KenniZ je graag, stuur je verzoek naar ict@kenniz.nl De kosten hangen af van het aantal accounts, als KenniZ zorgpartner krijg je uiteraard een fikse korting. Met een ander Microsoft Office pakket is er soms wel toegang mogelijk, alleen wordt deze niet altijd goed ondersteund.

 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent