Dag van de Kwaliteit 2024

Ben je kwaliteitsmanager, beleidsmedewerker of zorgondernemer en behoort het kwaliteitsmanagement tot een van je taken binnen een kleinschalige (woon)zorgorganisatie, dan was je welkom op de inspirerende Dag van de Kwaliteit.

Het aangeboden programma van deze dag biedt een unieke gelegenheid om je kennis en vaardigheden op het gebied van kwaliteitsmanagement in de (kleinschalige) zorg te vergroten.

KenniZ is in samenwerking met expertpartners, diverse adviesbureaus die actief zijn bij het begeleiden van organisaties bij kwaliteitsmanagementvraagstukken en certificerende instellingen een mooi inhoudelijk programma aan het samenstellen. Dit willen we samenbrengen op 26 september (potlooddatum) in de Rabobankvestiging te Eindhoven

 

Tickets en prijzen: 

Tickets zijn verkrijgbaar voor € 195,-* per persoon via de shop Kennis Delen Leren zodra het programma definitief is. Het event wordt dan ook gedeeld via de KenniZ agenda en nieuwsbrieven. Tot 8 weken voor het event kunnen tickets worden gekocht met een earlybird korting van € 25,-. 

*Heb je een zorgpartnerabonnement voor 2024 dan zijn tickets gratis of met korting te verkrijgen afhankelijk van je abonnementsvorm. Via de inschrijfpagina zullen de stappen die je dan moet nemen duidelijk worden toegelicht. Wil je direct een abonnementsvorm afsluiten, vul dan direct dit aanmeldformulier in en stuur dit terug naar secretariaat@kenniz.nl

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

230511Rabobank Woordmerk Beeldmerk Signoff Gestapeld RGB

Logo Vitadent