Al meer dan 35 jaar adviseren wij onze klanten bij het kopen, lenen of huren van hulpmiddelen. Daarbij staat de gewenste kwaliteit van leven van onze klanten centraal. Vegro en KenniZ werken nauw samen om zorgondernemers te ondersteunen in het onderhouden van een kwalitatief goede dienstverlening. Dat doen we met trainingen van de Vegro Academie, snelle levering van hulpmiddelen en advies op maat op de zorglocatie door de woonconsulent.

Over Vegro

Vegro is één van de grootste, landelijke leveranciers voor de levering van hulpmiddelen via de Zorgverzekeringswet. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars voor de uitleen, wat betekent dat wij alle verzekerden in Nederland van hulpmiddelen kunnen voorzien. Ook leveren we hulpmiddelen en diensten voor de intramurale zorg en velen (particuliere) kleinschalige woonzorghuizen. 

Met een landelijke winkelketen, een fijnmazig logistiek netwerk en vijf distributiecentra in Nederland helpen we alle zorgondernemers waar nodig. Zowel zorginstellingen als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor producten en service. Vegro is een platte organisatie met een informele sfeer en een hands-on mentaliteit en kan gekenmerkt worden als familiebedrijf, waarbij onze directeur-eigenaar dagelijks leiding geeft aan ons team van betrokken medewerkers.

Vegro heeft verschillende kanalen om de klant te bedienen; winkels, logistiek netwerk, webshop, woonconsulent en via de telefoon. Deze verschillende onderdelen kunnen niet zonder elkaar en vormen juist samen een meerwaarde voor organisaties en klanten. Zij ondersteunen en versterken elkaar en dit biedt aan de KenniZ-leden en haar bewoners verschillende kanalen om hulpmiddelen te verkrijgen.

Vegro Academie

Vegro Academie heeft een modulair aanbod aan trainingen aangepast op uw specifieke behoefte, aangeboden vanuit de verschillende expertises van de trainers. We blijven up-to-date en bieden standaard- en maatwerktrainingen, afgestemd op de marktontwikkelingen en uw wensen. We trainen zowel kennis als vaardigheden, waardoor er bewustwording ontstaat van eigen houding, gedrag en handelen. Voor een aantal trainingen is ook een e-learningmodule ontwikkeld, die gecombineerd kan worden met geaccrediteerde praktijktrainingen. Het resultaat is een betere kennis en vooral ook nieuw gedrag wat leidt tot een lager ziekteverzuim, kostenbesparing en verbeterde communicatie met de bewoner. Het aanbod vanuit de Vegro Academie zal gecombineerd worden met de KenniZ Academy, speciaal voor de kleinschalige zorg. Op deze wijze kunnen we ook de zorgondernemers optimaal ondersteunen. 

Vegro Groothandel

Via Vegro Groothandel kun je eenvoudig en snel hulpmiddelen voor zakelijk gebruik bestellen. Je kunt ervoor kiezen om hulpmiddelen te leasen, huren of kopen. 

Advies op maat en snelle levering

Geen situatie is gelijk, daarom zijn onze adviezen altijd op maat. Onze woonconsulenten gaan op afspraak bij zorgondernemers langs om hulpmiddelen aan te meten. Ze achterhalen de behoefte van de bewoner en nemen verschillende hulpmiddelen mee die de bewoner kan uittesten in zijn of haar eigen thuisomgeving. Het gebruik van hulpmiddelen wordt duidelijk uitgelegd en de bewoner ontvangt advies over de verschillende aanschafmogelijkheden om tot de juiste keuze te komen. Op deze wijze willen wij zowel de zorgondernemer als bewoner ontlasten tijdens een lastige periode: het verhuizen naar een nieuwe woonplek, voor als het thuis echt niet meer gaat. 

Het particulier lenen, huren of kopen van hulpmiddelen kan in één van onze 50 winkels, online op vegro.nl of via de klantenservice 0900 - 288 77 66. Wij staan 24/7 en 7 dagen per week voor de zorgondernemers en jouw bewoners klaar. Afspraken met de woonconsulent zijn gratis voor KenniZ Leden. Een afspraak kan gemakkelijk en snel gemaakt worden via vegro.nl/thuisdemonstratie-contact of 071 – 409 8919. 

vegro logo

 

 

 

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

230511Rabobank Woordmerk Beeldmerk Signoff Gestapeld RGB

Logo Vitadent