Terug naar overzicht
Kennisseminar: Controles in de Jeugdwet en de WMO

Binnen de Wmo en de Jeugdwet hebben gemeenten bevoegdheden om de legitimiteit van betalingen te controleren. In de praktijk wordt daar steeds vaker gebruik van gemaakt. In dit kennisseminar zetten wij op een rijtje welke bevoegdheden gemeenten hebben, wat relevant is als een controle plaats vindt en wat de procedurele gang van zaken is als u het met een beslissing niet eens bent.

Voor een ieder die te maken heeft met zorg in het kader van de Jeugdwet of dienstverlening in het kader van het Wmo bevat dit kennisseminar veel nuttige tips.

Datum en aanmelden

Het kennisseminar is kosteloos en vindt plaats op 17 januari 2023 vanaf 16.00 uur. Sprekers zijn Joep Duijzings en Daniël Post

Dit kennisseminar wordt gelijktijdig digitaal én fysiek georganiseert. In het aanmeldformulier kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat: digitale aanwezigheid of fysieke aanwezigheid in Zeist (in de seminarruimte achter het kantoor van Eldermans en Geerts aan de Driebergseweg 16C, 3708 JB Zeist). Afhankelijk van de aanmeldingen en de opgegeven voorkeuren kunnen zij besluiten het kennisseminar geheel online te verzorgen.

Klik op deze link om je aan te melden.

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent