Terug naar overzicht
Opstart KenniZ Lerend Netwerk

Tijdens een zorgpartnerbijeenkomst die we op 18 november in Zeist hebben gehouden, hebben we onze plannen voor het KenniZ Lerend Netwerk gepresenteerd en besproken. Dit heeft geleid tot een Plan van Aanpak: 

KENNIZ LEREND NETWERK - PLAN VAN AANPAK (PDF)

Nu nodigen we jou als zorgpartner graag uit om deel te nemen aan dit KenniZ Lerend Netwerk. Het eerste Lerend Netwerk is inmiddels succesvol gestart en bij voldoende aanmeldingen starten we graag een volgende. 

Op basis van het aantal aangemelde deelnemers (minimaal 5 organisaties) zullen we een datum prikken voor de eerste bijeenkomst. Hiervoor ontvang je, mits je opgegeven hebt, een link naar een datumprikker om een voorkeur voor dit moment aan te geven. De eerste bijeenkomst zal centraal in het land worden georganiseerd op de locatie van Eldermans|Geerts in Zeist. De locatie van de overige bijeenkomsten zal met de deelnemers van de netwerkgroep worden bepaald.

Mogen we rekening houden met je komst?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag via onderstaand formulier je deelnamebevestiging voor de eerste bijeenkomst. Let op; De datum volgt via een datumprikker bij voldoende aanmeldingen. 

Invalid Input
Vul uw organisatie in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een contactpersoon in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent