Terug naar overzicht
Congres 'Waardigheid en trots voor de toekomst'

We hebben samen al veel bereikt. Nu is het tijd om vooruit te kijken naar goede verpleegzorg voor de toekomst. We weten nu al dat hier anders georganiseerde zorg voor nodig is, ouderen bijvoorbeeld graag langer thuis blijven wonen. Tijdens het congres kan je kennis en inspiratie opdoen en van collega-zorgprofessionals leren. 

Praktische informatie

Het programma

Er is al veel inspiratie en veranderkracht aanwezig in de zorgsector. Door goede voorbeelden en kennis uit te wisselen vinden we sneller uit wat werkt. Daar komen de volgende vragen uit: hoe kun je bijvoorbeeld intensiever samenwerken met vrijwilligers en naasten? Welke zorghandelingen kun je met mantelzorgers uitvoeren? Wat betekent het om verpleegzorg thuis te geven? Welke rol kan technologie daarin hebben, en welke rol juist niet? Hoe zorg je er met elkaar voor dat toekomstige collega’s graag bij jullie zorgorganistie komen werken?  

Daarover, en nog veel meer, gaan we met elkaar in gesprek tijdens het congres. Tijdens het congres zullen er bekende en inspirerende sprekers zijn, worden er workshops gegeven en wordt er een kennisfestival georganiseerd. Je zult tips en adviezen krijgen om zelf mee aan de slag te gaan en je gaat nieuwe connecties maken. 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent