Na het succes van 2022, organiseren we een nieuwe dag in 2023, dit keer: De Dag van de Kleinschalige Zorg. Houdt 30 november 2023 alsvast vrij in je agenda! Meer informatie zal snel volgen. 

Terugblik 2022

Na ruim 2 jaar hebben we op woensdag 8 juni 2022 weer een geweldige Dag van de Zorgondernemer mogen organiseren. Deze was bomvol inspiratie & energie met een gemêleerd publiek van zorgprofessionals, starters in de zorg en gelouterde zorgondernemers.

Samen sterk in de kleinschalige zorg 

Innovatie vormde de rode draad van dit seminar, met als belangrijkste onderwerpen kwaliteit, financiën en personeel. Op welke wijze kan innovatie de kleinschalige zorg laten ontwikkelen? De keynote sprekers vertelden hun verhaal, ervaringen en visie hierover. Gedurende de dag was de mogelijkheid je aan te sluiten bij diverse inspirerende workshops, 1-op-1 gesprekken met de KenniZ experts en je te laten verrassen door de innovatiemarkt. 

Dragons Den

Tijdens de lunchpauze stond een Dragons Den met 3 mooie start-ups als grote verrassing op het menu! Health Thing, Genus Care en TONOS Care hebben ieder een prachtige pitch gegeven. Einde dag is besloten dat Genus Care, met een uniek Home Care System, het meest voor de kleinschalige zorgpartner kon betekenen. 

Hieronder een mooie compilatievideo van de dag: 

Natuurlijk gaan we dit volgend jaar weer eens herhalen. Blijf de website in de gaten houden voor de nieuwe datum, onderwerpen en inschrijfmogelijkheden! 

ipad

Wil jij meer kennis voor jouw zorgonderneming?

Download de KenniZ app en ontvang elke dag het nieuws van de kleinschalige zorg. Ontdek het voordeel en sluit aan als zorgpartner van KenniZ.

MEER INFORMATIE EN AANSLUITEN

De business partners van KenniZ

Vegro logo 2021

LOGOSOVIB 1

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.55.22

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.59.33 copy

 

Schermafbeelding 2020 04 23 om 15.58.54

Portalise logo blauw staand met icoon en payoff

Rabobank

Logo Vitadent